Wij zijn een creatief reclamebureau gevestigd in Houten,
op een steenworp afstand van hartje Utrecht.

The Brandstones Reclamebureau Houten

Op zoek naar een enthousiaste creatieve partner in communicatie, strategisch, creatief en/of uitvoerend?
The Brandstones heeft alle kennis en kunde in huis om samen met jullie creatieve en effectieve oplossingen te vinden. Van branding, waarbij er wordt gebouwd aan een merk met een eigen identiteit, tot het ontwerpen van een huisstijl of animatie. Op zoek naar een creatief design voor je flyer, een strak vormgegeven website of  hulp bij het beheer van uw social media pagina’s? Met The Brandstones is iedere vorm van samenwerking mogelijk.

CONCEPT & STRATEGIE

Een strategie wordt ontwikkeld aan de hand van een onderzoek, jullie doelstellingen, de doelgroep en ons advies. Om precies jullie doelgroep te activeren laten wij zien welke middelen en content er nodig zijn om dit te bereiken. Het uiteindelijke creatieve concept zal gepresenteerd worden met een bijbehorend stappenplan (roadmap), begroting en een tijdspad.

Lees verder

MIDDEL & PLATFORM

Er zijn veel verschillende manieren om de doelgroep, de klanten, fans en volgers te bereiken. Maar welke is nu het best voor jou? Hoe profileer je jezelf binnen de doelgroep en zorg je voor veel exposure en interactie? Dit zijn vragen waar wij antwoord op geven. Wij geven advies en bouwen en zorgen dat het juiste middel wordt ingezet om de doelgroep te activeren.

Lees verder

CAMPAGNE & ACTIVATIE

Wil je de interactie aangaan met de doelgroep? Wat dacht je van een strategisch sterke campagne, precies gericht op de doelgroep? Wij vinden dat elke campagne, zijn eigen techniek nodig heeft. Campagnes worden niet alleen een succes door een goed idee, een goede keuze in techniek is ook erg belangrijk. The Brandstones gelooft in een goede combinatie tussen concept, design en techniek.

Lees verder

ONTWIKKELING & CREATIE

The Brandstones versterkt merken met een creatieve aanpak. Wij leveren krachtige creatieve oplossingen op het gebied van grafische vormgeving (merkidentiteit en communicatie-uitingen) aansprekende animatie en effectieve fotografie tot aan professioneel webdesign. The Brandstones geniet enorm van het maken van reclame.

Lees verder

CONTENTBEHEER

De website en sociale pagina’s van je bedrijf zijn interessant als er steeds nieuwe informatie te vinden is. Voor professionele ondersteuning in de visuele presentatie, content en het complete onderhoud, ben je bij The Brandstones op het juiste adres.

Lees verder

SERVICE & ONDERHOUD

Service staat bij The Brandstones hoog in het vaandel. Wij bieden service op aanvraag in drukwerk, het begeleiden van het productieproces en het onderhouden en beveiligen van jullie website.

Lees verder
Animatie

Animatie

Een visueel creatief ontwerpproces waarin wij jullie complexe boodschap in een kort durende video verwerken, die doeltreffend is en de doelgroep aanspreekt door de stijl. Bij animaties is te denken aan: stop-motion, cut-out en explanimation.

fotografie

Conceptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van concepten combineren wij de allernieuwste inzichten met de modernste technieken op gebied van communicatie en marketing. The Brandstones helpt bedrijven deze gebieden naar een hoger niveau te brengen.

Grafisch-vormgeven

Grafische vormgeving

Het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media als web, promotiemateriaal, logo’s en huisstijlen. The Brandstones zorgt voor een juiste inzet van tekst en beeld waardoor de communicatieve waarde van het medium versterkt wordt.

social-media

Social Media

Om meer verkeer naar de website en meer lezers van uw campagne van uw merk te genereren, biedt The Brandstones u grote kennis van social media mogelijkheden. Te denken aan advertenties, viral-campagnes, opzetten van bedrijfspagina’s of het creëren en beheren van content.

fotografie

Fotografie

Voor fotografie zijn jullie bij The Brandstones op het juiste adres. Wij bieden zowel productfotografie, interieurfotografie en portretfotografie. The Brandstones bewerkt de geschoten foto’s naderhand waarmee deze het best tot hun recht komen.

web-design

Web Design

Een website met een visueel sterk ontwerp en de juiste navigatie maakt het mogelijk dat de juiste informatie te vinden is door bezoekers. The Brandstones werkt vanuit dit principe en is een kei in het ontwerpen van websites. Naast het visuele ontwerp is The Brandstones gespecialiseerd in het opzetten van WordPress websites.

 


"Goede en persoonlijke samenwerking. Ook achteraf goede service en advies."

− Van De Kamp Onderhoud

"Voor het opzetten van Anytime Fitness hebben wij gebruik gemaakt van The Brandstones. Hierdoor hebben wij een goede start kunnen maken en hadden wij geen zorgen om de communicatie naar buiten."

− Ka Kit Law - Anytime Fitness

"Zeer prettige samenwerking. We krijgen nog vaak positieve reacties!"

− The Hospitalitist