Ontwikkeling
& creatie

De stijl die een bedrijf uitstraalt, vormt voor velen de eerste kennismaking, waarop onbewust keuzes worden gemaakt. The Brandstones versterkt merken met een creatieve aanpak. Wij leveren krachtige creatieve oplossingen op het gebied van grafische vormgeving (merkidentiteit en communicatie-uitingen), creatieve concepten, aansprekende animatie en effectieve fotografie tot aan professioneel webdesign. Alles om uw doelgroep aan te spreken en te activeren.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een logo of het gehele proces voor een complexe identiteit of communicatie uitingen, wij staan graag voor je klaar. The Brandstones geniet enorm van het maken van reclame.
 

Hieronder enkele mogelijkheden die bij ons te realiseren zijn:

  • Animatie
  • Fotografie
  • Grafische vormgeving
  • Social media content
  • Facebook Tab-app ontwikkeling
  • Video montage
  • Website content

Bekijk en lees over ‘Content beheer’ uit ons diensten aanbod:
Content beheer

 

Ontwikkeling & creatie

 

Hieronder vind je een aantal mogelijkheden uit ons ‘Ontwikkeling & creatie’ diensten aanbod:

Animatie

Een visueel creatief ontwerpproces waarin wij complexe boodschap in een kort durende video verwerken, die doeltreffend is en de juiste doelgroep aanspreekt door de stijl. Bij animaties is te denken aan: stop-motion, cut-out en explanimation.

Lees verder

Fotografie

Voor fotografie ben je bij The Brandstones op het juiste adres. Wij bieden zowel productfotografie, interieurfotografie en portretfotografie. The Brandstones bewerkt de geschoten foto’s naderhand waarmee deze het best tot hun recht komen.

Lees verder

Grafische vormgeving

Het visueel vormgeven van ideeën in verschillende media als web, promotiemateriaal, logo’s en huisstijlen. The Brandstones zorgt voor een juiste inzet van tekst en beeld waardoor de communicatieve waarde van het medium versterkt wordt.

Lees verder

Social Media

Om meer verkeer naar de website en meer lezers van de campagne van jullie merk te genereren, biedt The Brandstones grote kennis van social media mogelijkheden. Te denken aan advertenties, viral-campagnes, opzetten van bedrijfspagina’s of het creëren en beheren van content.

Lees verder