Web Design

 

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het communiceren van jouw bedrijf. Een website met een visueel sterk ontwerp en de juiste navigatie maakt het mogelijk dat de juiste informatie te vinden is door bezoekers. The Brandstones werkt vanuit dit principe en is een kei in het ontwerpen van websites. Naast het visuele ontwerp is The Brandstones gespecialiseerd in het opzetten van WordPress websites.

Hieronder enkele redenen om te kiezen voor een website waarmee je jouw bedrijf onder de aandacht brengt:

    • Je wordt gemakkelijk gevonden op Google door SEO (Search Engine Optimalisation).
    • Met een website heb je inzicht in het aantal bezoeken, ofwel hoeveel aandacht jouw bedrijf verkrijgt.
    • Doordat jouw bedrijf zich op het internet bevindt, ben je tegenwoordig overal te bereiken.
    • Met een responsive ontworpen website is jouw website perfect te bezichtigen op verschillende media als computers, tablets, phablets en smartphones.
    • Je kunt je producten en/of services aanbieden en/of verkopen via jouw website.

Het web design ontwikkelproces:

Oriëntatie & inventarisatie

Voor er begonnen wordt aan een website vindt allereerst een uitgebreide inventarisatie plaats. Waarin wij op basis van jullie briefing, de omvang en de aard van de opdracht vaststellen. Vervolgens maken wij een passende begroting/offerte en kan de opdracht na akkoord van start gaan.

Functioneel & visueel concept

Als de begroting goedgekeurd en ondertekend is, verwerken wij alle aspecten die in de briefing en inventarisatie vastgesteld zijn. Hiermee doen wij onderzoek en zetten alle relevante informatie om in vormen, kleuren, typografie en passende fotografie en ontwikkelen wij visuele concepten voor het ontwerp van de website. En om inzicht te genereren in de opbouw van de website creëren wij een flow-chart.

Presentatie

Op het moment dat wij het visueel en functioneel concept in hun volledigheid gerealiseerd hebben, spelen wij de vorderingen aan jullie door. The Brandstones betrekt jullie zoveel mogelijk met het proces, zodat jullie op de hoogte blijven en wij weten dat wij de goede richting op gaan. Dit doen wij door tussentijdse presentaties te geven en ideeën uit te wisselen, en de eventuele correcties toe te passen.

Technische realisatie

Als jullie het concept ontwerp en de structuur van de website goed hebben gekeurd beginnen wij met de technische realisatie. Hiermee bedoelen wij natuurlijk het bouwen van de website. Daarbij verzorgen we de Search Engine Optimalisatie (SEO) en als alles technisch in orde is, vullen wij de website met jullie content. Vlak voor de definitieve oplevering plannen wij altijd een proefronde om te beoordelen of het resultaat voldoet aan jullie verwachtingen. Als het allemaal naar wens is kan de website opgeleverd worden. Als de site gereed is, plaatsen wij deze online (toegankelijk voor iedereen) op jullie eigen webruimte.

 

Feedback

Op het moment dat het proces voor het ontwikkelen van de website afgerond is, bespreken wij met jullie of alles naar wens is verlopen. Dit om hiermee inzichten in ons eigen proces te verkrijgen en in het vervolg een nòg beter resultaat te kunnen leveren.

Service

Een website dient actueel te zijn en het liefst ook actueel te blijven om meer verkeer te genereren. Een goede website is om die reden eigenlijk voortdurend in ontwikkeling. The Brandstones biedt verschillende services in vorm van beveiliging, up-to-date houden, content beheer, etc.