Vacatures

Vacatures reclamebureau Houten

Wil jij werken bij The Brandstones? Wij zijn hét reclamebureau in Houten en zijn altijd opzoek naar nieuw talent. The Brandstones maakt graag kennis met je. Nieuw talent in ons bestand is altijd welkom en misschien hebben wij wel ruimte voor jouw creativiteit.

Stage: CONTENT KONING(IN) GEZOCHT!

Ben jij de koning(in) in content waar wij naar opzoek zijn? De teksten goeroe? Ben jij de persoon met een vlotte pen en een kei in de Nederlandse taal? Heb je zin om ons team te komen versterken? Dan is The Brandstones Reclamebureau en J&J Online Investments opzoek naar jou! Als content schrijver ben je verantwoordelijk voor het schrijven en up-to-date houden van alle online teksten. Je kijkt met een scherpe en innovatieve blik naar de huidige teksten en past deze aan waar nodig. Je schrijft ook nieuwe wervende teksten voor onze nieuwe producten en zorgt dat deze aansluiten op onze marketing campagnes. Daarnaast kan je je creativiteit kwijt in diverse andere werkzaamheden.

Lees verder

Tags: Vacature reclamebureau Houten, strateeg, conceptontwikkelaar, grafisch vormgever, art director, content schrijver.